All`s Choir canta cu trupa Hara maine seara la Hard Rock Cafe | Bine Ai Venit Pe Chat FiveNET
Home / Stiri din Muzica / All`s Choir canta cu trupa Hara maine seara la Hard Rock Cafe

All`s Choir canta cu trupa Hara maine seara la Hard Rock Cafe

Spread the love

Joi, 22 octombrie, Hara lanseaza oficial noul single „Ce ti-as face”, in cadrul unui concert unic si foarte special, alaturi de invitati pe masura.

Alaturi de trupa Hara pe scena va urca grupul ALL`S CHOIR care va impresiona prin lirism si originalitate.

ALL`S CHOIR este un grup de artisti profesionisti care canta pe primele scene lirice din Bucuresti cum ar fi Opera Nationala Bucuresti sau Filarmonica „George Enescu” si care datorita experientei artistice internationale, combina pe scena muzica, teatrul si dansul, totul intr-un scpectacol care aduce bucurie.

Asadar, maine seara, 16 muzicieni vor canta pe patru voci alaturi de trupa HARA noul single „Ce ti-as face” intr-o varianta „a capella” care va va impresiona cu siguranta!

Colaborarea dintre cele doua grupuri nu reprezinta o premiera. Trupa Hara si grupul All`s Choir au colaborat si in anii anteriori pentru concertele de Craciun care s-au bucurat de aprecierile tuturor fanilor.

Un concert HARA este o experienta UNICA: trupa este una dintre cele mai iubite din Romania, datorita creatiilor originale si a concertelor live interactive, pline de ritm si de pofta de viata. De asemenea, baietii de la Hara sunt o prezenta constanta pe scenele festivalurilor nationale si internationale, datorita unui stil muzical inovator ce imbina rockul alternativ si electronic pop cu puternice amprente din muzica popoarelor.

Biletele pentru showul HARA se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si VGeneration, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe.

In presa biletele au urmatoarele preturi:

– 50 de lei, cu loc VIP in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)

– 30 de lei, cu loc la masa, in sala, zona de fumatori sau nefumatori

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 30 de lei. In ziua concertului, biletele aces general vor costa 40 de lei – cu loc la masa (fumatori sau nefumatori) sau fara loc, in limita locurilor disponibile.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM, sustinut de iCentre (Apple Premium Reseller) si Vinul Cavalerului & Terra Romana by S.E.R.V.E.

About DjDaDa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*