Trey Songz- Blessed (videoclip nou) | Bine Ai Venit Pe Chat FiveNET
Home / Stiri din Muzica / Trey Songz- Blessed (videoclip nou)

Trey Songz- Blessed (videoclip nou)

Spread the love

Trey Songz revine in forta cu noul videoclip pentru piesa “Blessed”.

Trey Songz ne duce prin toata viata lui de vedeta, de la concerte, momente in backstage, petreceri, cluburi si plimbari cu yachtul in cel mai nou videoclip al sau, Blessed.

Piesa e inclusa pe cel mai nou mixtape al sau, To Whom It May Concern, material care a fost lansat spre finalul lui 2015. Videoclipul face trecerea prin ceea ce pare un an extraordinar pentru cantaretul care acum se afla in studio si lucreaza la un nou material.

Trey Songz a dezvaluit motivul pentru care se simte “Blessed”. Ei bine, vedem asta in cel mai recent clip. Regizat de Mel D. Cole, in video-ul lui Trey ne putem bucura si de imagini din culise. Mai exact, pe langa cadre din concerte, avem si scene cu artistul din viata de zi cu zi.

Clipul il vedeti mai jos, iar intre timp va spunem si ca Trey Songz lucreaza la un nou album.

Trey Songz in 2014 a venit cu albumul  Trigga, care a dat mai multe hituri. Unul dintre single-urile lansate, Na na, a devenit un hit inclusiv la noi, intrand in topul celor mai difuzate piese straine. L-am ascultat apoi cu Change Your Mind si Touching Loving, un single la care a colaborat cu Nicki Minaj.

About DjDaDa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*