Ornella Borozan, de la animatoare în Bamboo direct în Parlamentul României. Vezi ce-o recomandă pe Ornella Borozan | Bine Ai Venit Pe Chat FiveNET
Home / Stiri Diverse / Ornella Borozan, de la animatoare în Bamboo direct în Parlamentul României. Vezi ce-o recomandă pe Ornella Borozan

Ornella Borozan, de la animatoare în Bamboo direct în Parlamentul României. Vezi ce-o recomandă pe Ornella Borozan

Spread the love

Ornella Borozan, o tanara fosta angajata a unui cazino si a clubului Bamboo, a fost angajata in Parlamentul Romaniei, pe postul de consilier al deputatului PSD Marius Manolache, potrivit hotnews.

Ornella Borozan a facut anuntul marti pe contul sau de Facebook, unde si-a postat ecusonul de la noul loc de munca si unde erau si cateva fotografii in care tanara aparea in ipostaze provocatoare. La scurt timp, contul de Facebook a fost sters.

Marius Manolache a declarat jurnalistilor ca probabil Ornella Borozan mai este consiliera pana maine, cand i se va desface contractul de colaborare. “Legitimatia de consilier si permisul de parcare de la Parlament nu e un privilegiu. Din punctul meu de vedere este o onoare, pentru ca lucrezi pentru comunitate. N-a inteles si a plecat acasa”, a declarat deputatul, adaugand ca va avea totusi o discutie cu fosta sa consiliera, potrivit Mediafax.

Marius Manolache a declarat ca a angajat-o pe Ornella Borozan in baza CV-ului ei, potrivit caruia a absolvit o facultate si stia doua limbi straine. La insistente presei, Marius Manolache a recunoscut ca Borozan i-a fost recomandata de “prieteni”.

About DjDaDa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*