O șoferiță din București a luat un bărbat pe capotă apoi l-a dat în judecată că i-a stricat ștergătoarele | Bine Ai Venit Pe Chat FiveNET
Home / Stiri Diverse / O șoferiță din București a luat un bărbat pe capotă apoi l-a dat în judecată că i-a stricat ștergătoarele

O șoferiță din București a luat un bărbat pe capotă apoi l-a dat în judecată că i-a stricat ștergătoarele

Spread the love
O șoferiță din București a luat un bărbat pe capotă apoi l-a dat în judecată că i-a stricat ștergătoarele (VIDEO)

Scene incredibile în centrul Bucureștiului. Un bărbat stă agățat pe capota unei mașini, în timp ce șoferița vieții merge în continuare cu mașina, fără niciun stres. Bărbatul fusese inițial lovit de șoferiță, însă femeia a vrut să fugă de la locul accidentului.

Iată pățania bărbatului, povestită chiar de el

„Tara lui Papura Voda… pe scurt era sa o mierlesc la propriu !!!!

Mai exact: am fost lovit pe dreapta spate de catre aceasta minunata femeie in fata magazinului Unirea….am incercat sa vb cu ea in trafic, spunandu-i ca m-a lovit si ca ar fi bine sa opreasca sa facen achimb de acte… ea nu recunoaste nimic si pleaca mai departe. aratandu-mi degetul favorit… dupa Intercontinental se blocheaza in trafic datorita semaforului si m-am dat jos din masina sa ma duc sa ii zic sa traga pe dreapta, pentru a sta de vorba CA M-A LOVIT SI ACUM FUGEA….. si cum fuga u era completa…. a accelerat in forta, incercand sa dea peste mine si neavand unde sa ma feresc am fost luat pe capota, iar femeia nu s-a oprit decat atunci cand in trafic a fost blocata de alti participanti soferi… si de catre un Logan plin cu politisti civili. La verificarea actelor s-a constatat ca femeia are de ceva timp PERMISUL EXPIRAT….

Intre timp femeia a plecat sa lase copilul la scoala si a zis ca se intoarce sa vb …. imediat a aparut si ambulanta de la SMURD si din fericire pt mine nu a avut ce sa constate decat ca ma dor tare gleznele si ca aveam o tenaiune tripla fata de cea normala… am ales sa nu fiu deplasat la spital pentru investigatii si am zis ca am sa merg singur daca este nevoie… eu in ideea de a vorbi cu p****** cand se intoarce sa vedem cum ne inteleg pentru ca era in *** pana in gat…. si asta la rugamintile insistente ale ei. M-i s-a facut mila si am asteptat-o sa vb….. si am asteptat…. si am asteptat… si dupa 50 de min am aunat-o sa o intreb cand ajunge, iar ea mi-a zis „Ahhhh…..pai eu am ajuns acasa si m-am schimbat deja… daca doriti sa ne vedem fac un efort si ma schimb si vin acolo sa vb…. ! ” ….buuuuun …..

A ajuns intr-un final in fata la Sectia 1 de Politie, unde eram parcat…. SURPIZAAAAAA !!!!!!…. a aparut cu sotul si nu au mai vrut sa vorbeasca nimic… au intrat in sectia de politie pentru a-mi depune plangere penala pentru distrugere, ca cica i-am crapat parbrizul in timp ce eram agatat de stergatoare!!!!!!! Poftim facere de bine din partea mea!!!!! Partea nasola este ca si eu abia acum constientizez ce se intampla daca nu ma puteam tine de stergatoare !!!!!!”

About DjDaDa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*