Sergiu și Andrei parodiază piesa „A fost o nebunie” împreună cu Alina Eremia: „Dorm În Sufragerie” – VIDEO | Bine Ai Venit Pe Chat FiveNET
Home / Stiri din Muzica / Sergiu și Andrei parodiază piesa „A fost o nebunie” împreună cu Alina Eremia: „Dorm În Sufragerie” – VIDEO

Sergiu și Andrei parodiază piesa „A fost o nebunie” împreună cu Alina Eremia: „Dorm În Sufragerie” – VIDEO

Spread the love
Sergiu și Andrei de la Kiss FM i-au propus Alinei Eremia o colaborare pentru o parodie a piesei „A fost o nebunie”. Tânăra artistă a acceptat, iar rezultatul este un videoclip ”demn” de râsetele pulicului. Noul titlu al piesei este „Dorm În Sufragerie”.Sergiu și Andrei & Alina Eremia - ”Dorm În Sufragerie” (parodie ”A fost o nebunie”)

Cunoscuți pentru clipurile lor pline de ironie, Sergiu și Andrei încep anul 2016 cu o nouă doză de umor. Cei doi au înregistrat o parodie pentru piesa „A fost o nebunie” a Alinei Eremia. Noua versiune a melodiei se numește „Dorm În Sufragerie” și are versurile scrise de Andrei Dragostin, Andrei Ciobanu și Sergiu Floroaia.

Pentru această parodie, Sergiu și Andrei au cooptat-o chiar pe interpreta melodiei, Alina Eremia. În ideea accentuării noilor versuri, a fost filmat și un videoclip, regizat de Alex Coteț.

”A fost o nebunie să facem această parodie. Sergiu şi Andrei & Alina Eremia vă prezintă „Dorm În Sufragerie”! :)).”

Sergiu și Andrei & Alina Eremia – „Dorm În Sufragerie” – VIDEO

Versurile neparodiate ale piesei „A fost o nebunie” au fost scrise integral de Alina Eremia și descriu o poveste de dragoste cu un deznodământ trist. Cântăreața și-a imaginat această poveste sub forma unei scrisori audio spusă printre lacrimi și suspine.

„‘A fost o nebunie’ este despre o poveste de dragoste destul de des întâlnită. Versurile vorbesc de momentul acela în care două persoane uită de sentimentele pe care le au, intervin rutina și tentatia și ajung la un final rapid. Mi-am imaginat povestea ca o ‘scrisoare audio’ prin care ea își exprimă sentimentele și își dorește sa fie descătușată de sentimentele ce o țin captivă in trecut. El în povestea mea este ‘inculpatul’, el este cel ce a declanșat această poveste!”, declarA Alina la momentul lansării piesei.

Cei care nu au avut încă ocazia de a asculta piesa în forma sa originală, au la dispoziție mai jos videoclipul oficial, lansat în septembrie 2015.

Alina Eremia – „A fost o nebunie” – VIDEOCLIP OFICIAL

sursa infomusic.ro

About DjDaDa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*