Un violator sincer, mai că-ți vine să-l ierți: “Da, i-am băgat deștu’, recunosc. Regret, îi doresc multă sănătate și fericire” (VIDEO) | Bine Ai Venit Pe Chat FiveNET
Home / Stiri Diverse / Un violator sincer, mai că-ți vine să-l ierți: “Da, i-am băgat deștu’, recunosc. Regret, îi doresc multă sănătate și fericire” (VIDEO)

Un violator sincer, mai că-ți vine să-l ierți: “Da, i-am băgat deștu’, recunosc. Regret, îi doresc multă sănătate și fericire” (VIDEO)

Spread the love

Violator sincer de felul lui, bărbatul din imagine regretă acum fapta, mai ales că nu are cu ce să violeze, spune el. Bărbatul spune că bărbăția nu-i mai funcționează, așa că nu fapta lui nu poate fi încadrată la viol, deoarece nu a băgat decât…deștu’. Bineînțeles, sătenii n-au fost de acord cu varianta lui, bătându-l măr până a ajuns poliția la fața locului. Și, având în vedere că poliția ajunge mai greu la sat, unde străzile sunt greu de circulat, oamenii i-au rupt vreo patru coaste și i-au smuls o bucată din ureche.
“Am încercat, dar nu pot să violez pe nimenea că nu mi se scoală. Dânsa mergea înainte, m-am dus după ea, am tras-o de tricou și i-am băgat deștu’. Mai mult n-am putut să-i fac nimica. M-au bătut, uitați cum sunt coastele…corect, corect. N-am așteptat-o, ca ea venea de la servici am înțeles. Și eu mergeam în urma ei. M-am trântit cu ea în șanț acolo. I-am desfăcut cureaua, i-am tras pantalonii, nu am dezbracat-o definitiv și i-am băgat deștu’. Îi doresc multă sănătate și fericire…Asta este…”

Fata s-a trezit cu individul în spate. Bărbatul i-a rupt tricoul și a trântit-o în șanțul drumului, adânc de jumătate de metru. Acolo i-a desfăcut cureaua și a pângărit-o cu limba și degetul. După care l-au prins sătenii, alertați de țipetele tinerei.

Oricum, chiar dacă este un violator sincer, tot nu scapă de organul lung al legii, dacă putem spune așa.

 

About DjDaDa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*