Artistul britanic Black, in coma dupa un accident grav de masina. Cantaretul urma sa sustina un concert in Bucuresti | Bine Ai Venit Pe Chat FiveNET
Home / Stiri din Muzica / Artistul britanic Black, in coma dupa un accident grav de masina. Cantaretul urma sa sustina un concert in Bucuresti

Artistul britanic Black, in coma dupa un accident grav de masina. Cantaretul urma sa sustina un concert in Bucuresti

Spread the love

Black aka Colin Vearncombe urma sa sustina pe 4 martie un concert la Hard Rock Cafe, insa organizatorii au venit cu vesti triste: cantaretul a suferit un accident grav de masina in urma caruia a ajuns in coma.

„Cu parere de rau va anuntam ca Black aka Colin Vearncombe a fost implicat, ieri, intr-un grav accident de masina, in Irlanda, starea lui de sanatate fiind in acest moment una critica, dar stabila. Inca se asteapta informatii privind imbunatatirea starii sale, acesta prezentand multiple leziuni in zona capului, oase rupte la maini si picioare”, se arata in comunicatul trimis de organizatorii romani.

„Colin este inconjurat de caldura familiei sale, care se roaga pentru el, iar medicii ii ofera toata ingrijirea de care are nevoie”, a mentionat tour managerul artistului britanic.

Concertul ce urma sa se desfasoare pe data de 4 martie, la Hard Rock Cafe, incepand cu ora 22,30, va fi amanat, „fiind slabe sanse ca artistul sa isi revina complet pana la inceputul primaverii, doar recuperarea, potrivit medicilor, durand cateva luni”, informeaza comunicatul.

Nascut in Liverpool, Marea Britanie, pe 26 mai 1962, Black (pe numele sau adevarat Colin Vearncombe) este, probabil, cel mai bine cunoscut pentru hiturile sale deja legendare „Wonderful Life” si ” Sweetest Smile”. A lansat mai mult de zece albume de studio, precum si mai multe materiale live in ultimii aproape 25 de ani.

sursa ProTv

About DjDaDa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*